Monday, 15 April 2019

2D - Väripintoja kankailla


I have been talking about putting my quilts on show some day. That day came this very Monday! It took courage to take this step but I think it is necessary in order to move forward in my creative work. Now these works from years 2016 to 2018 are there on the wall for everyone to see at the Rovaniemi Town Hall. At the same time this exhibition is a closure with these quilts and a beginning for yet unknown new directions that I will take with this technique I am so passionate about. Hope that my quilts could bring smile on people's lips as they pass by and that they could feel the colours. Maybe someone gets inspired to begin creating works of their own. It gives so much in life to have a form of self expression, a place of one's own that knows no limits. 

My exhibition 2D - Väripintoja kankailla At the Rovaniemi Town Hall 15.-26.4.2019. Open mon-fri 8-16. Closed on Good Friday and Easter Sunday. 


2 comments:

  1. Noteerasin näyttelysi Instan puolella, mutta nyt vasta ehdin käväisemään täällä katselemassa tarkemmin. Mielettömän hienoja töitä, tuo värien runsaus ja kuvioiden luovuus on karkkia silmille! Ja yhtä lailla mielettömän hienoa, että olet päässyt järjestämään niistä näyttelyn. Paljon onnea! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! <3 Ihan parasta kuulla, että värit ovat tuoneet hyvää mieltä. Mulla tämän tekemisen perimmäinen idea on tuottaa iloa ja inpiraatiota väreillä. Tämä näyttelyn tekeminen oli itselle iso juttu. Piti kerätä uskallusta aika kauan, mutta nyt oli hyvä hetki. Näyttelyn kokoamisesta oppi myös paljon ja koin, että koko prosessi oli iso askel eteenpäin.

      Delete

Thank you for your comments!